Senest opdateret 15. maj
fra 2005 på forlaget Könemann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1832 gram
Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 200 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Flot heftet udgave på 384 sider. Vejledende netfoto Bogvægt: 1532g + skønnet tara: 300g
Senest opdateret 3. maj
fra 2011 på forlaget h.f.ullmann
ISBN: 978-3-8331-6173-5
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1725 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (R77) Vejer 1525 gram.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget Könemann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1700 gram
384 sider - illustreret i farver - STORT format (1,7 kg.) - fremstår som nærmest NY!
Senest opdateret 28. april
fra 2000 på forlaget Könemann
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 384
Indbinding: Softcover
Stort format, rigt illustreret. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagaværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer, I mere end 200 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle