Senest opdateret 5. maj
fra 2003 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-00-76574-0
Kategori: Vinbøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Vinsmagningens abc – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver Er en basal indføring i, hvordan man behandler og smager på vin. Det handler først og fremmest om at bruge sanserne og sin sunde fornuft. Med en blanding af afslappet humor, begejstring og autoritet gennemgår Lars Torstenson alle vinsmagningens faser. - Pris ex forsendelse -B1776 – 22– 10443
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2004
Kategori: Vinbøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Indbundet med smudsomslag.
Senest opdateret 25. februar
2. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-02-01219-7
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 215 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Tine Duch. (1902-0082).
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 14. april
fra 2003 på forlaget Gyldendal
pris: 95 kr – stand: ★★★
Sideantal: 214
Indbinding: Illustreret kartonbind, kvadratformat
Stand: Som ny
.
Senest opdateret 17. maj
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 186
Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret karton med sm udsomslag Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Illustreret i farver.
Senest opdateret 17. maj
fra 2000 på forlaget Gyldendals bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 215
Sprog: Dansk Indbinding: Papbind. Tilstand: Bind med enkelte små brugsspor. Foto: Tine Duch - ill. i farver
Senest opdateret 17. maj
fra 2000 på forlaget Gydendals bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 215
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Illustreret i farver.
Senest opdateret 17. maj
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 186
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback uden smudsomslaget Tilstand: Pænt eksemplar. Lille ejernavn på fribladet Lars Torstenson giver her en basal introduktion til kunsten at fremstille vin. Han forklarer om de fem grundelementer i vinlavning: dyrkning, høst, gæring, lagring og sammenstikning. Bogens mange unikke farvefotos gør deres til , at drømmen som vinbonde kan begynde her.
Senest opdateret 14. maj
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 186
Indbinding: Hardback uden smudsomslaget
Lars Torstenson giver her en basal introduktion til kunsten at fremstille vin. Han forklarer om de fem grundelementer i vinlavning: dyrkning, høst, gæring, lagring og sammenstikning. Bogens mange unikke farvefotos gør deres til , at drømmen som vinbonde kan begynde her.